Veckans schema

Denna vecka har börjat bra. Jag har idag tagit över en lokal här hemma vid. Fem minuters promenad bort ska jag ha mitt kontor. Inte så långa pendlingsavstånd. Inte heller så lång promenad till förskolan. Så här ser min vecka ut:

– Måndag jobbar jag hemma och skriver kontrakt på min nya lokal. I kväll kommer några kompisar på middag.

– Tisdag jobbar jag hemma. Eventuellt åker jag in till stan för att gå på en nätverkslunch. På kvällen ska vi köra över lite möbler och annat till lokalen så jag kan börja fixa i ordning.

– Onsdag har jag möten och jobbar på IDEA. Hämtar Nancy så det blir inte en så lång dag.

– Torsdag jobbar jag också hos IDEA. Det ska bli nyhetsbrev och annat fixat. På kvällen tänkte jag gå på ett almedalsmingel.

– Fredag har jag möten hemmavid, en ny eventuell kund och lite lokalfix. Sedan har jag lovat S att vi ska ta sällskap in till stan för att lämna högtalare. Jag har bokat bord på lokala restaurangen vid sexsnåret. Ska bli trevligt.

– På lördag är det nationaldag och S sjunger inne i stan. Nancy och jag ska gå och lyssna i Riddarhuset. Sedan brukar det vara avslutningsmat och mingel med kören. På kvällen ska vi vidare på inflyttningsfest.

– Söndag blir en vilodag. S drar på tjäntesresa, men jag och Nancy stannar hemma.