Veckan som kommer

Jag är laddad inför veckan. Utvilad och jobbsugen. Här kommer veckans schema:

Idag måndag ska jag komma i ordning. Sortera och planera veckan. Förhoppningsvis beta av några saker på att göra-listan. Det är jag som hämtar Nancy idag så jag ser fram emot parkhäng i solen. 

Tisdag blir det jobb hos Idea med Almedalsförberedelser. Jag ska också jobba med styrgruppsmöte för Future City. Tisdag kväll kommer jag nog jobba lite för att bli klar inför onsdag.

Onsdag är det fotografering på Idea. Plus att jag ska ta några extra bilder på mig för egen del och Future City. Behöver lite pressbilder. På eftermiddagen är det styrgruppsmöte med Future City och sedan rusar jag för att hämta Nancy. 

Torsdag är det jobb som vanligt. Mer saker ska bockas av. Ett möte inplanerat, men inget annat. 

På fredag eftermiddag drar jag och syrran till London över helgen. Det ska bli kul. Förhoppningsvis möter vi upp någon vän också. Men annars hoppas jag på att strosa på stan, besöka något museum och äta god mat. 

Det var den här veckan. Häpp!