Förra veckan

Det blev inget bloggat förra veckan så här kommer vad som har hänt.

– jag har fått okej på en offert så jag ska vidareutveckla en webbplats jag jobbar med och ta fram en funktion för företag att lägga ut lediga praktikplatser för skolor. Det ska jag göra tillsammans med Eva och Agneta på Kreatiwebb.

– jag har köpt träningskort och varit på mitt första pass på Friskis. Flex soft. Rörlighet och skonsam träning för oss som inte gillar flåsträning. Mycket nöjd!

– jag har jobbat med MyNewsdesk och satt upp ett pressrum för Future City. Det har redan gett lite press. Dessutom lyckades jag förhandla fram en bra deal för tre av mina kunder hos MyNewsdesk. Tack för det!

– i helgen har S varit borta på sångaraktivitet och Nancy och jag har haft besök av Mimmi och morfar. Det var mysigt.

(null)
Här bakar vi muffins till fikat.