Nattfilm

Nu har jag läst ut Nattfilm. Den var spännande. Jag ville läsa mer och mer. Till ungefär 100 sidor kvar. Där hade den kunnat ta slut. Jag tröttnade på alla vändningar och vridningar som aldrig tog slut.

Som läsare blev du presenterad för två alternativa lösningar på gåtan. De dök upp parallellt och ökade spänningen och konflikten. Vilken är rätt, den rationella vetenskapliga lösningen eller den mystiska magiska?

Sammanfattning:
Bra bok med låååångt upplösning. Kortare upplösning hade gjort boken ännu bättre, tycker jag.

Men jag är sugen på att läsa Pessls andra bok. Lägger till den på läslistan.

En reaktion på “Nattfilm

  1. Jenny

    Intressant att höra. Jag har tänkt läsa den där boken, men den var så hajpad ett tag att jag blev lite skeptisk. Nu är jag nyfiken. Och jag vet ju var jag ska skumma…

Kommentarer inaktiverade.