Pannkakor

Vad tycker jag egentligen om pannkakor? När jag var liten åt vi pannkakor en gång i veckan. Det gjorde att jag länge inte ville ha pannkakor. Tror jag fick en överdos. Nu kan jag tycka att det är gott.

Det finns en svårighet med pannkakor. Jag vill äta de nygräddade. Då menar jag inte att jag lagar flera stycken, lägger de i en hög och sedan äter jag upp dem. Nej, de ska gå direkt från stekpannan till min tallrik ner i min mage. Det är inte så socialt att stå och steka pannkakor och mumsa upp dem en efter en när de är klara.

En pannkaka som jag gillar mer än något annat är bananpannkakan. Det måste vara en av de mer perfekta rätterna här i världen. Den finns i många olika varianter, åt sockerkakshållet eller som en fransk crépe. Blåbärspannkaka kan också fungera.

Vill du veta vad resten av gänget i bloggkollektivet tycker kan du kolla här: Jenny, Johanna, Mia, Petra och Fred

En reaktion på “Pannkakor

  1. Pingback: Salta pannkakor är grejen | En blogg om allt möjligt

Kommentarer inaktiverade.