Mitt bästa påskägg

Snart är det påsk. Redan nästa vecka tydligen. Jag har haft lite dålig koll eftersom mitt måldatum har varit 8 april och Future City-final. Den här veckan delar vi med oss av våra bästa påskägg på Vi mitt i livet.

Det bästa påskägget är fyllt med det godaste godiset. Och det är där det blir lite problematiskt. Vad som är gott godis är ju individuellt. Tyvärr är det mesta påskgodiset inte så gott. Flera av äggodisvarianterna är rätt äckliga. Så helst väljer jag mitt eget påskgodis för att vara på den säkra sidan.

Det näst bästa ägget är det som jag själv har målat. Jag är en pysslare och påskpyssel är roligt. Måla ägg försöker jag få till varje år.

Här kan du läsa om Freds, Jennys och Johannas ägg.

En reaktion på “Mitt bästa påskägg

  1. Pingback: Kära påskharen | En blogg om allt möjligt

Kommentarer inaktiverade.