Barn lagar mat

Jag har ett nytt favoritprogram på tv. Junior Masterchef Australia. Barn som lagar mat, fantastisk mat. Jag har inte sett så många program men jag har fattat att de är skickliga. Mycket bättre än mig iallafall.

När jag tittade igår lagades det bland annat thaicurryrisotto (fick beröm för att rätten var så innovativ), fiskcarpaccio, desconstructed gumbo (alltså varje del för sig räkor, sås…). Du hör, inte bara spaghetti och köttfärssås.

Barnen är runt tio-tolv år och de pratat redan som vuxna kockar. Det låter lite lillgammalt. Gulligt.

Se det. Om du gillar matlagningsprogram.

En reaktion på “Barn lagar mat

  1. Johanna

    Visst är det underbart! Undrar ibland hur de kan vara så duktiga eftersom de i den svenska vuxenmotsvarigheten inte på långa vägar är så skickliga.

Kommentarer inaktiverade.