Bokenkät

Idag fyller jag i en enkät som jag hittade hos Bokhora. Gör det du med vettja!

Senast köpta inbundna bok: Mycket mer än så av Sarah Dessen. Den kostade 35 kronor på rea.
Senast köpta pocketbok: Vid samma tillfälle som jag köpte den inbudna boken köpte jag också Matmolekyler, Kokbok för nyfikna av Lisa Förare Winbladh och Malin Sandström.
Favoritgenre: Ungdomsböcker (det är väl en genre?) och deckare.
Ultimata längden på en bok: Den kan vara hur lång som helst bara historien håller hela vägen. Är det en riktigt bra bok får de inte ta slut för fort.
Favoritbokhandel: Pocketshop på Arlanda. När jag handlar där är jag på väg på någon härlig resa och har tid att läsa. En härlig känsla.
Favoritbibliotek: biblioteket.se är det bibliotek jag använder mest. Gillar särskilt att jag kan lägga upp favoriter i en lista så att jag alltid har något bra att läsa till hands. Och så beställer jag böcker också, när de inte finns som e-böcker.
Favoritplats att läsa (i hemmet): I soffhörnet som också är i ett hörn av rummet med fönster på båda väggarna. Bra ljus och när en behöver tänka på något i boken kan en titta på himlen.
Favoritplats att läsa (utanför hemmet):På tåget, flyget eller i bilen. När jag är på resa.
Fem författare du alltid köper i inbundet format: Ingen. Jag köper helst så lite böcker som möjligt. De får inte plats i det lilla gula huset.
Bästa lässnackset: Smågodis.
Bästa läsdrycken: Tänkte skriva te, men det blir ju alltid kallt. Rödvin får det bli.
Bästa bakgrundsljudet vid läsning: Lite sorl eller radion. Något som låter men som jag inte behöver lyssna på.
När på dygnet läser du helst? När som helst.
Bästa bakfylleläsningen: En tidning eller en blogg. Något som inte är för långt och kräver för mycket engagemang.
Bästa kollektivtrafikläsningen: Det mesta! Skulle nog inte läsa erotiska böcker i t-banan. För pinsamt. Böcker som gör att en gråter mycket läser jag inte heller gärna i kollektivtrafiken.

3 reaktion på “Bokenkät

  1. Pingback: Enkät om bokkonsumtion | En blogg om allt möjligt

  2. Jenny

    Men du, vad kul att du gillar ungdomsböcker. Det gör ju jag med. Tror att benämningen skrämmer bort en del läsare och det är synd. Det finns en fantastisk skatt därute. Kan inte du skriva om dina favoriter, så skriver jag om mina!

Kommentarer inaktiverade.