Home sweet home

Nu är jag hemma igen. Resan hem gick bra trots brist på vagga till Nancy. Är lite konfunderad över hur SAS kan konfirmera en vagga och sedan inte ha någon tillgänglig. Uppenbart hade de redan fyra bokade spädbarn som skulle ha de där vaggorna. Mycket märkligt att lova oss en också. Lite sur på dem just nu.

Men som sagt Nancy tog det med jämnmod. Hon sov utsträckt över våra ben istället och det gick bra att göra det nästan hela resan. Hon har fortsatt att sova här hemma också så vi får väl se hur länge hon ska vara vaken i natt. Det är jag som ska vara hemma imorgon så det blir min natt i natt. Kan se framför mig hur jag sover och Nancy ligger bredvid och kvittrar glatt. Eller så har hon jetlag och sover hon med.

20130916-160000.jpg

Sista dagen bjöd på solsken, brunch och bellini.