Skidsemester

I år blev det riktig semester i Bydalen. Min telefon dog och jag hade ingen strömsladd till datorn. Som egenföretagare är det sällan helt ledigt. Jag svarar alltid i telefon. 

Nu blev det påtvingad ledighet och det var riktigt skönt att få fokusera på uteliv, familjeliv, pulkaåkning och i vems stuga kvällshänget skulle vara. 

En viss konsekvens ger urkopplad ledighet tyvärr. Känslan av stress kryper på inför veckan. Kanske är det mest känslan av att inte veta riktigt vad som behöver göras som stressar. Men det ordnar upp sig så snart jag sätter igång. Imorgon med ny telefon och strömsladden inkopplad. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>