Blogg100

Jag vill gärna komma igång med bloggandet igen. Det är roligt att skriva, men jag har svårt att prioritera det alla dagar. Jag har också haft en svacka i att ”vem vill läsa det här” fastän jag själv älskar att läsa andras bloggar. Och så unik är jag inte att jag skulle vara den enda som vill läsa vad andra människor tycker, tänker och gör. Det kommer bli en utmaning att skriva ett inlägg om dagen i 100 dagar. Men nu är jag anmäld till Blogg100 och hoppas att jag ska bli lite mer inspirerad att skriva nu när jag behöver fundera ut minst ett inlägg om dagen.

Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

Vi hörs imorgon igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>