Första oktoberveckan

Jag tycker veckorna går både långsamt och fort. Jag har massor att göra varje vecka men så helt plötsligt är det oktober. Min födelsedagsmånad! Det gäller att komma på hur jag ska fira den.

Den här veckan händer följande:
– Stora beslut inom Future City. Underlag skickas ut måndag och beslutsmöte på fredag.

– Tisdag flyttar jag ut från kontoret jag har hyrt plats på sedan 2010. Hinner inte dit just nu. Lite tråkigt att inte hänga med alla härliga människor men helt klar blir det mindre stress i mitt liv.

– Onsdag är det jobb. Tänker att jag ska fixa till mitt hemmakontor.

– På torsdag är det Idea och då ska vi ha uppstartsmöte för flyttprojektet. Även om det redan är igång till viss del.

– Fredag ska jag äntligen klippa mig och så har vi beslutsmöte med styrgruppen.

Hoppas du får en bra vecka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>