Första höstveckan

Det har gått trögt att komma igång med bloggen efter sommaren. Rutinerna är inte på plats än. Vi har massor av nya rutiner. Nancy har börjat på förskolan. Det är inte bara nytt för henne utan även för oss. Det är tider som ska passas för hämtning och middag i rätt tid. Och det är inte min starkaste sida. Så jag har lite att jobba på.

Den här veckan är det heltid på jobbet och den ser ut så här:

– måndagen är det jobb på kontoret. Lite av varje ska betas av. Måndagskvällar har Nancy och jag tjejkväll. S är och sjunger.

– På tisdag har jag ett utvecklingsmöte med arbetsgruppen för Future City. Det ska bli roligt.

– Onsdag och torsdag jobbar jag hos Idea. Torsdag kväll är det kräftskiva på mitt kontor.

– Fredagen är det vanligt jobb.

– Helgen innehåller ev en göteborgsresa. Annars blir det klädbytardag i Blackeberg.

Trevlig första höstvecka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>