Midsommarveckan

Det blev inte så mycket bloggat förra veckan. Kanske tog blogg100 musten ur mig. Jag behövde en paus. Får göra ett sammanfattningsinlägg efter det här. Det hände en del skoj i förra veckan.

Den här veckan är jag på landet. Jag packade in Nancy i bilen i morse och drog iväg till mamma och pappa. Jag trodde jag var smart och åkte när det var dags för henne att sova. Och visst sov hon. En hel halvtimme. De resterande två och en halv timmarna sjöng jag Imse vimse spindel väldigt många gånger.

Jag ska jobba lite här från skogen och Nancy ska leka med mormor och morfar. Det känns som semester.

På torsdag kommer S med tåget och så firar vi midsommar här. Åker nog och tittar på en midsommarstång här i närheten. Nancy är en hejare på Små grodorna och så finns det ju barn att titta på.

Ja det är väl det som händer i veckan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>