#blogg100 utvärdering

Nu är det slut på #blogg100-utmaningen. Rätt skönt måste jag säga. Det har varit svårt att få till det vissa dagar men också en bra utmaning att faktiskt tänka till vad jag vill skriva om idag.

Jag hoppas att det här ska leda till att jag bloggar oftare men utan pressen att jag måste skriva varje dag. För mig har det varit lättare att blogga de dagar jag jobbar. För då är jag igång. De dagar jag är hemma med Nancy är dator och bloggandet inte så prioriterat. Det är svårt att hitta tiden alla dagar.

Jag hade också hoppats skriva lite längre och mer genomarbetade inlägg. Det lyckades jag inte med. Jag hade behövt lägga mer tid på att skriva än vad jag har gjort. Så den utmanngen har jag kvar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>