Veckan som startar idag

Den här veckan är det långhelg. Skönt. Även om jag planerar in lite rapportskrivande på fredag känns det ändå som långledigt.

Idag har jag förmiddagsmöte om Future City och i eftermiddag ska jag förbereda morgondagens möte.

Tisdag är en almedalsdag. På förmiddagen har vi en föreläsare och på eftermiddagen ska vi planera vårt deltagande.

Onsdag är jag föräldraledig. En promenad och lite häng med föräldragruppskompisar tror jag det blir. På onsdag kväll tänkte vi gå ut och äta på kvarterskrogen. S och jag firar tio (10!) år. Värt en middag på lokal, tycker jag.

Torsdag börjar ledigheten. Hela familjen är hemma. Troligtvis kommer syrran förbi. Annars är helgen ganska oplanerad (Förutom några timmars jobb på fredagen). Vi behöver köpa ett parasoll iallafall och köra bort lite skräp.

Vad händer på din långhelg?