Nancy 1 år

Den här tiden förra året var Nancy en timma gammal och vi tittade storögt på henne med vi mumsade de omtalade ostmackorna. Ofattbart att det har gått ett år. Men det har också hänt massvis under detta år. Grattis på födelsedagen, ärtan!

Nancy kan numera stå själv. Hon släpper min hand ibland och pysslar med något annat. Hon går stadigt med gåvagnen och småspringer allt som oftast.

Nancy pratar inte så mycket än, men kan härma fåren och leksaksbrandbilen. Hon säger inte mamma eller pappa än, även om jag tyckte hon sa mamma häromdagen. (Troligtvis önsketänkande…). Varannan gång jag frågar Var är mamma? tittar hon på lampan.

Nancy förstår mycket mer nu. Hon hämtar bollen när en ber henne om det. Hon har koll på alla sina leksaker: dockan Anna, dockan Daisy, Pingis, sälen, dockan Jesper med flera. Det är kul att se att hon snabbt greppar nya begrepp. Hon har också lärt sig mysa med sina leksaker. Då håller hon dem under hakan och vaggar fram och tillbaka.

Nancy gillar fortfarande mat, men hon hade en svacka när jag hade lagat mat och inte mosat den tillräckligt. Då tackade hon bestämt nej.

När Nancy träffar nya människor tittar hon alltid under lugg, fastän hon inte har något hår. Hon rynkar ögonbrynen och tittar skeptiskt på alla nya personer. Förutom barn. De är fantastiskt roliga.

Imorgon blir det ettårskalas!

20140502-075143.jpg

20140502-075331.jpg

20140502-075354.jpg

20140502-075409.jpg

20140502-075421.jpg

20140502-075455.jpg

En reaktion på “Nancy 1 år

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>