Söndagsmiddag

Idag var det äntligen dags att testlaga ur kokboken Texmex från grunden av Jonas Cramby. Jag köpte den i somras och har hittills bara testat en kryddblandning. Som är jäkligt god. Middagsgäster: mina föräldrar.

Idag har jag gjort pulled pork med BBQ-rub. Till det la jag in rödlök och serverade med tortilla, guacamole, salsa, gräddfil och sallad. Det blev riktigt gott. Jag älskar texmex så egentligen kan det inte gå fel.

Rödlöken är en hit som jag tror att jag skulle kunna äta till det mesta.

Till fördrink tog S och jag en chelada. Öl med worstershiresås, tabasco, lime och salt. Jag lyckades inte övertala mina föräldrar att prova. Det är en läskande dryck med lite sting. Prova den!

Eftersom jag är en usel matbloggare lyckades jag inte ta någon bild på maten. Ni får hålla till godo med en bild på kokboken.

20140406-203929.jpg

Jonas Cramby har en youtubekanal om du är intresserad av texmex.

4 reaktion på “Söndagsmiddag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>