Vecka 12: en helt vanlig vecka

Den här veckan är helt vanlig. Jag jobbar och är föräldraledig.

Måndagen är på sluttampen. Idag har jag jobbat. Försökt betat av min att göra-lista. Lyckades bara lägga till saker. Har haft två bra möten. Det ena om nyhetsbrevsdesign och det andra om finalen i Future City.

Imorgon hänger jag och Nancy med föräldragruppskompisar.

På onsdag sitter jag hos kund och ska arbeta med vårt almedalsprojekt. Det är mat som står på agendan. På kvällen träffar jag bästa tjejerna för middag.

Torsdag inga planer än. Lös och ledig.

På fredag är det jobbdag. Då är det utveckling av Future City som gäller.

Inga planer för helgen än. Promenad i solen hoppas jag på.

20140317-192623.jpg
Veckans bild är på Nancy som passade på att ta en tur i pulkan idag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>