Respektive har ordet

Vi i bloggkollektivet tyckte vi hade en bra idé när vi kom på det här temat, respektive har ordet. Men jag vet inte om det blir så bra. S är inte särskilt intresserad av att skriva här visade det sig när jag frågade honom igår.

Han vill inte heller vara med på bild så det får jag också hoppa över.

Nu skulle du  kunna tro att han inte finns. Att han är en produkt av min fantasi och i de bilder där han tycks skymta där är det en någon random karl som syns. Tyvärr kan jag inte bevisa att han finns…

Här kan du läsa Johannas, Freds och Jennys respektives ord.

2 reaktion på “Respektive har ordet

  1. Pingback: Sambomannen talar | En blogg om allt möjligt

  2. Pingback: Respektive har ordet | Alla har något att berätta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>