Utmaning #blogg100

Jag utmanar mig själv och deltar i Fredrik Wass utmaning Blogg100, hundra inlägg på hundra dagar. Och på lördag börjar vi. Förra året skrevs det över 16 000 blogginlägg och 19 000 tweets under taggen #Blogg100, Coolt.

Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

Det ska bli spännande att se vad som kommer ur detta. Det är väl känt att ju mer en skriver desto mer skriver en. Och lite flow i skrivandet är precis vad jag behöver.

En annan sak jag skulle vilja bli bättre på är det där med bilder i blogginläggen. Glömmer att ta dem. Då blir det ganska bildfattiga inlägg. Ska jobba på det också.

Första inlägget i övermorgon! Bästa jag börjar skriva. Kanske ska du också vara med?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>