Denna vecka

Måndagen är redan över men här kommer veckans schema.
– måndag: jobb. Provade ny att göra-listemetod. Från att ha en per projekt har jag ytterligare två: idag och denna vecka. Dit flyttar jag saker som ska göras inför varje arbetsdag. Jag fick mycket gjort igår så det kändes bra.

– tisdag: läkarbesök och besök hos kollegor. Tillsammans ned Nancy. Ikväll träffar jag bästa tjejerna för middag och drinks.

– onsdag är jobbdag. Möten och min första debatt. Jag ska prata smarta elnät. Min vinkel är ungdomar.

– torsdag hoppas jag på promenad med föräldragruppen.

– fredag är också en Nancydag. Inga planer än så länge.

– S är borta och sjunget hela helgen så jag bokar in fikor och lördag kväll kommer min syrra förbi på middag. Förhoppningsvis gör vi klart bokslutet då. Mest häng i helgen alltså.

Tisdag har jag heldagsmöte med en kund. På kvällen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>