Tv-serier, I love you

Den hör veckan handlar vårt gemensamma blogginlägg i Vi mitt i livet om tv-serier. Jag älskar tv-serier. Ser dem mycket hellre än film. Jag gillar att följa karaktärer länge och lära känna dem ordentligt. Detsamma gäller böcker. Men nu var det tv-serier så här kommer de:

Gilmore girls: dialogen! Rapp och rolig. Och så följer en familj, mor och dotter, under flera år.

Vita huset: den är fantastiskt bra och tål att ses flera gånger.

Homeland: spännande och känns samtida. Stora politiska frågor med intressanta karaktärer.

Jag följer också Grey’s anatomy, The Mentalist, Scandal och Bones. Tur att vi har funktionen ”spela in serie” på tvn. Sedan tittar jag när det passar mig. Det brukar bli en liten stund innan jag går och lägger mig.

Tittade i dvdhyllan och hittade Brothers&sisters där. Har inte sett sista säsongen. Så den har jag kvar.

Parenthood gillade jag mycket. Men det är bara första säsongen som går att köpa i Sverige. Hittade en streamingtjänst sist jag kollade. Så den ska jag fortsätta med framöver.

Så har jag Netflix och där finns en massa serier. Jag har kollat på Gossip girl, Orange is the new black och här senast The Unit. Jag gillar alla även om de är helt olika. Men genomgående är att de handlar om relationer. Det är ju så spännande. The Unit handlar också om en amerikansk specialstyrka som åker på spännande uppdrag.

En serie jag är nyfiken på är The Americans. Har missat den på tv, men hoppas på en repris. Detsamma gäller Hart of Dixie.

När jag läser den här listan kan en undra om jag gör något annat än att titta på serier. Det gör jag. Vill du har fler tips kolla in Jennys, Johannas och Freds tv-serieinlägg.

2 reaktion på “Tv-serier, I love you

  1. Pingback: Teveserier jag följer | En blogg om allt möjligt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>