Stress

Jag brukar försöka att inte stressa upp mig över saker. Som jobb till exempel. Särskilt nu när jag jobbar varannan dag. Då blir sakerna inte gjorda imorgon utan i övermorgon. Men ibland är det svårt att inte känna sig stressad. Det ligger tankar och skaver i huvudet medan jag gör annat. Att göra-listan är lång och oöverskådlig.

Jag vet att det egentligen är ganska lätt åtgärdat. Jag behöver sätta mig någon timme och strukturera upp att göra-listan. Skicka iväg mejl så saker inte blir liggande hos mig. Så snart det är gjort lättar stressen och läget är under kontroll. Frågan är bara när det ska ske?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>