Näst sista veckan innan jul

Ja, vad kan en tänkas hitta på denna vecka.

Måndag, idag alltså, är det jobb. Styrgruppsmöte i Future City med nåldiskussion inför nästa år. Spännande! Sedan får jag hasta till stadshuset för att hämta upp Nancy som är där med sin pappa. S ska generalrepetition inför morgondagens Nobelfest där han ska sjunga med Stockholms Studentsångare. Förhoppningsvis hinner jag skriva klart årssammanfattningen som Johanna och Jenny redan har publicerat. Rolig att skriva men svårt.

Tisdag hänger jag med Nancy och kanske blir det lite julklappsinköp. Å så ska vi kolla på S på tv:n så klart.

Onsdag är det jobb. Lång lista med saker att göra. Halv sex drar jag på julfest med kontoret.

På torsdag kommer mamma och det är babysim.

På fredag är det jobb igen. Och Lucia.

Helgen ska bli julig med julfirande med min familj. Frågan just nu är om vi ska äta julmat eller inte. Troligtvis inte. På lördagen passar jag på att gå på S julkonsert. Vi har ju barnvakt.