Första veckan i december

20131202-084131.jpg
Denna första decembervecka ska jag jobba två dagar. Då ska den långa att göra-listan betas av. Jag hoppas att den är tom på onsdag.

Tisdag hänger jag och Nancy. Kanske åker vi och babysimmar med föräldragruppen eller så försöker jag återbada i babysimkursen. På kvällen är det Drakflygarna och jag har inte lyckats läsa ut boken…

På onsdag kväll får vi gå på kalas hos Vanna som fyller fem. Hon har önskat sig pyssel till sin pyssellåda. Tur att jag älskar pyssel!

På torsdag är det babysimkurs. Sedan kommer mamma på besök på eftermiddagen.

På fredag får jag besök som handlar både om jobb och nöje. Ska bli mysigt.

På lördag är det planerat att göra julgodis med U. En mysig tradition. S sjunger både lördag och söndag så Nancy och jag får hitta på egna aktiviteter.

Trevlig vecka!

2 reaktion på “Första veckan i december

  1. ac Inläggsförfattare

    Uppmärksamma läsare har sett att det inte ingår någon yoga i veckans schema. Och tyvärr hade jag annat bokat denna tisdag. Förhoppningsvis hinner jag med en yogalektion innan jul. Busy, busy.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>