Varannan dag

Det här varannandagslivet är härligt men också lite påfrestande. Jag tror inte min hjärna riktigt hänger med. Den går i jobbmode mest hela tiden.

Det positiva är att idéer och arbetsuppgifter får ligga till sig medan jag är föräldraledig. Det negativa är att med små barn behöver en vara där, närvarande, och det tycker jag inte är så lätt när huvudet är fullt av jobb.

Jag övar på varannandagslivet iallafall och jag blir bättre på det. Det gäller att bestämma sig för vad som är dagens uppgift. Även om jag ibland halkar ur ibland.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>