Söndagsmys

Jag vet inte vad ni gör på era mysdagar, men jag gillar bland anbat att hänga hemma. Det gjorde vi igår.

Jag fick sovmorgon för S tog första matningen vid sju. Nancy somnade om och vaknade samtidigt som mig vid halv nio. Jag åt frukost och Nancy lekte. Förmiddagen gick och jag surfade lite och läste. Fortfarande i pyjamas och morgonrock. Till slut var klockan halv två och vi bestämde oss för att åka och storhandla.

Jag älskar att storhandla! Det känns nyttigt och förberedelser för veckan. Jag vill helst kolla på alla hyllor och välja goda saker att handla. Jag har en shoppinglista men vill ändå kolla om jag hittar något mer.

Det blev också en god söndagsmiddag. Det blev kycklingen jag hade tänkt göra på lördagen men då fanns det inte tillräckligt i frysen. Med vitlök, oliver, vitlök, soltorkade tomater och potatisklyftor i ugn. Det blev bra. (Det blev laxen o lördags också.)

Sedan vilade jag med att läsa en bok i soffan.recension kommer. Jag har fortfarande några sidor kommer.