Varför skriver jag här?

Något jag har funderat på är varför jag skriver här på min blogg. Jag har inte lyckats komma på något svar på det.

Jag vet varför jag gillar att läsa bloggar. Jag älskar att läsa om människor, vad de gör, tycker och tänker. Att läsa en blogg är som att läsa en bok som aldrig tar slut eller titta på en tv-serie som fortsätter i all evighet. Eller ja, tills bloggaren bestämmer sig för att sluta skriva. Vissa karaktärer gillar jag mycket och följer länge. Andra tröttnar jag på för jag tycker att de upprepar sig. Några skriver alldeles för få inlägg (för att de har mycket att göra, jag vet. Men tänk på mig som läser!).

Nu tror jag att jag har fått en ledtråd till varför jag gillar att skriva. Jag läste precis gästinlägget från Mårten Sandén på Bokhora och han skriver att meningen med livet för honom är att berätta om livet. Att skriva om det han upplever. Jag gillar det. Kan jag sno den rakt av? Njae, kanske inte. Behöver nog utveckla den lite till. Fundera en stund till.

Tack för ledtråden, Mårten.