Vad händer i veckan?

Jag har förstått att det är höstlov den här veckan. Men det är det inte här. Jag har inga barn i skolåldern än så jag åker till kontoret i luftiga t-banevagnar den här veckan.

Idag är det jobb hela dagen. Imorgon är min syster ledig från jobbet så vi ska hitta på något mysigt. En utflykt hade jag tänkt. Sedan ska jag gå på yoga på kvällen. Missade förra veckan för jag fick en stressattack och kände mig tvungen att jobba.

På onsdag åker jag till Borlänge för möte och tänker mig jobba effektivt på tåget, iallafall hem. Dit känns lite tidigt, då kanske jag får dricka kaffe och vila mig i form. På kvällen ska jag ut och äta med en kollega.

Torsdag är det föräldraledigt igen. Då blir det troligtvis en promenad med föräldragruppen. På fredag är det jobbdag igen men jag måste sluta ganska tidigt för S ska sjunga på kvällen. Han sjunger både fredag och lördag kväll på Folkoperan, Carmina Burana. Själv försöker jag hitta lite middagssällskap till kvällarna. Tänkte det kunde vara mysigt.

Helgen är obokad och det känns ganska härligt! Kanske ska vi göra höst i trädgården. Innan snön kommer.

Trevlig vecka på er!

En reaktion på “Vad händer i veckan?

  1. Jenny

    Åh, nej. Det är ingen yoga imorgon tisdag. Höstlovsledigt. Sorry. Har inte kommunicerat tillräckligt tydligt, ska genast mejla alla berörda.

Kommentarer inaktiverade.