Favoritbullar

Jag är egentligen ganska dålig på att följa recept men läser de alltid noggrant. Problemet är att när jag ska laga maten saknas det alltid en eller två ingredienser. Så antingen struntar jag i dem eller så byter jag ut dem. Oregano blir timjan, lite mer lök istället för någon grönsak.

En av mina favoriträtter som jag också faktiskt kan laga är italienska kalvfärsbullar i tomatsås. Jag inser nu att när jag läser receptet har jag nog aldrig lyckats laga tomatsåsen med schalottenlök.

Här kan du läsa Johannas och Jennys favoritrecept.

(Matvetepuddingen har jag aldrig testat, men det kanske blir nästa gång. )

2 reaktion på “Favoritbullar

  1. Pingback: Melanzane och jag | En blogg om allt möjligt

  2. Pingback: Det godaste – kinesisk bröllopskyckling | Alla har något att berätta

Kommentarer inaktiverade.