Lördagsmys

20131019-213047.jpg

Tanken var att jag skulle gå på konsert idag tillsammans med Nancy. S kör hade konsert. Men jag kände att det inte skulle gå så bra. I Berwaldhallen är det stora tunga dörrar som en måste öppna när en går ut. Inte så diskret. Så vi tog en tur på stan istället. Vi fikade med mostern. Alltså min syster. Vi hann också shoppa lite. Jag fick min syster att köpa en gul manchesterkjol. Hon som alltid har svart. Nöjd.

Själv köpte jag en gul topp med löv på och en svart kofta. Nöjd med det också.

Även fast vi inte var på konserten fick Nancy och jag vara med på minglet efteråt. Det var himlans trevligt. Lite småprat och en öl. Nancy var sitt bästa jag och charmade hela kören.

En mysig lördag. Nu är det bara lite pizza och häng i soffan kvar av den här dagen.

En reaktion på “Lördagsmys

  1. Pingback: Hur det hänger ihop? | Alla har något att berätta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>