Härligt höstmys

Idag är jag föräldraledig och det sammanfaller med en fantastisk höstdag. Min föräldragrupp har torsdagar som promenaddag så jag fick sällskap av tre andra mammor ut i höstsolen. Mycket lyxigt att kunna strosa runt utomhus en vanlig vardag.

Det är svalt idag, runt sju grader, Solen värmer lite, men det är ändå dags att sätta på sig mössa och vantar. Jag inventerade mitt möss- och vantbestånd i morse. HIttade en och annan halsduk också.

20130926-160938.jpg
Jag är redo för hösten. Eller behöver jag kanske en ny höstjacka…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>