Min handväska

Jag har inte så stor handväska just nu. Det här är det som får plats:

20130919-162918.jpg

Jag hade ett läppglans i tidigare, men då gick väskan knappt att stänga så det åkte ut.

Det mest oväntade jag hittade var en tandpetare. Jag tror den hamnade där när jag var på 70-talsfest och behövde den för att stryka på limmet på lösögonfransarna.

Nu är inte det här hela sanningen. Eftersom jag har ryggsäck med dator de dagar jag jobbar och barnvagn övriga dagar har jag betydligt mer saker med mig. Någon gång har jag halat upp Londons t-banekarta när det var någon som undrade något om London (vi var alltså inte i London) och ett par öronmuffar i maj till en vän som lätt får ont i öronen. Jag tar sällan ur något ur väskan utan fyller bara på.

Jag tror inte S gillar mitt hamstrande nu när vi delar skötväskan och barnvagnen. Han har mer ordningen. Jag tänker att det kan vara bra att ha. En vet aldrig när man får en fråga om öronmuffar eller annat viktigt.

Vill du kolla in vad resten av Vi mitt i livet-gänget har i sina handväskor så hittar du Jennys här och Johannas här.

En reaktion på “Min handväska

  1. Pingback: Min handväska | En blogg om allt möjligt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>