Härlig helg

Då är det dags att jobba igen. Idag är det en mötesdag. Jag föredrar att ha det så på måndagar, att riva av ett gäng möten. Annars sitter jag lätt och har måndagsångest framför datorn istället.

Helgen har varit härlig. Lite fix inför veckans resa och promenad i solen. Igår jobbade jag undan några saker. Det kanske är därför det känns så bra idag. Ingen panik över att jag inte kommer hinna allt. Den hinner väl komma i och för sig.

Det blev inte så många bilder i helgen men här på S och Nancy som busar tog jag. Gulligt, eller hur?

20130909-084043.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>