Mer trädgårdstid

Jag är en vårträdgårdsperson. När det är vår då kommer lusten att gräva och fixa i trädgården. Jag köper frön, planterar, klipper buskar, rensar ogräs och jagar sniglar. Det håller i sig fram till midsommar ungefär.

Efter det njuter jag av min trädgård hela semestern. Jag grillar, sitter i hammocken, tar ut en filt och solar eller sitter i skuggan om det är för varmt.

Men när semestern är slut och jag börjar jobba igen, då är jag inte alls lika mycket i trädgården. Jag har dörrarna öppna och jag sitter på balkongen, men jag har ingen lust att påta i trädgården. Jag tar upp en och annan morot som jag har odlat. Om jag kommer ihåg. Jag vill bli en höstträdgårdsperson också. Trädgården är rätt härlig då med.

20130826-090314.jpg

20130826-090402.jpg

20130826-090445.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>