Ibland är det skönt att vara hemma

Jag har en kluven inställning till föräldraledigheten. Jag är social och gillar att vara bland människor. Att bara vara hemma är inte min grej. Nu börjar Nancy som tur är att var mer med och börja gilla att leka. I våras när jag bara var hemma och matade hade jag lite lätt ångest var och varannan dag. Därför såg jag fram emot att dela veckorna med S, vara hemma varannan dag.

Det är första veckan som vi jobbar varannan dag och idag, torsdag, är jag hemma med Nancy. Och idag känns det helt OK att vara hemma. Jag har tvättdag och solen skiner. Jag går mellan ute och inne. Hänger tvätt, leker med Nancy, sorterar i garderoben, fixar med bloggen, matar Nancy och tar det allmänt lugnt. Jag hade tänkt åka in till kontoret men avstår det idag. Jag gillar att vara hemma, men inte för ofta och inte för länge. Eftersom jag har jobbat hela dagarna måndag och onsdag, och i tisdags var jag på stan och uträttade ärenden så känns det härligt att bara vara hemma och skrota en dag.

20130822-151936.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>